2011-11-11

Avinžirniai Nr.2 (Marmalynė)

Sveiki, pagaliau prisiruošiau įdėti dar viena avinžirnių marmalą, tik šį sykį avinžirniai parą išmirkyti vandenyje.
O šiaip sudėtis beveik ta pati, išskyrus varškės sūrio dėjau fermentinį. Nuotraukoje matosi du variantai, antrame dar įpjausčiau obuolį, tai gavosi tokios gaivesnės.

Avinžirniai
Itališka vytinta dešra
Sūris "Gouda"
Mėlynasis svogūnas
Keptos duonos riekutė
Majonezas

Tiesa, išmirkytus avinžirnius kita diena pakepiau su česnaku ir šlakeliu alyvuogių aliejumi minučių 15 ant silpnos ugnies, gaunasi tokie pikantiškesni.

1 komentaras:

Anonimiškas rašė...

Tai ar skanu? :)