2010-04-19

Bulvių ir tuno "Piršteliai"

Labai skanus, ir mažai kuom skiriasi
nuo pirktiniu žuvų piršteliu
200 g tuno savo sultyse
3 vidutines bulves
1 kiaušinis + 1 kiaušinis mirkymui
svogūnas, druska, pipirai, krapai
3 v.s. krakmolo arba miltų,džiuvesėlių
aliejaus kepimui
* * * * * * * * *

1. Bulves išvirti, sutrinti, atvėsinti. Įdėti tuno, svogūną,
druska, pipirai, krapus, 1 kiaušinį, jei mase gausis skystoka,
dedam krakmolą arba miltų.
2. Formuojam "pirštelius" apvoliojam miltuose ar krakmole,
tada kiaušinio plakime ir džiuvesėliuose.

3. Kepti 2-3 min.
Patiekti su šviežiom daržovėm ir  padažu.
Skanaus!

Komentarų nėra: