2010-04-30

Traški vištiena kinietiškai

Labai pamėgau šią vištieną kinietiškai
 

Vištienos file, 
Sojos padažas,
Krakmolas
Sezamų sėklos
Aliejaus
Ryžiai

Padažui:
šaukštas medaus,
šaukštas obuolių acto
sojos padažo


Vištienos file supjaustom juostelėm, pamarinuojam soju padaže, apvoliojam krakmolu
(beriam krakmolą į maišelį, ten pat vštiena ir gerai pamakaluojam). Labai gerai įkaitinam 
keptuve su aliejumi (kad apsemtu vištiena). Mesti apvoliotus gabaliukus į keptuve ir pakepti 
aliejuje kol susidarys traški plutelė, ant galo dėti sezamo sėklų. Nusausinti riebalus popieriniu rankšluosčiu.

Padazas: Ištirpinti mažame puodelyje šaukštą 

medaus, tada pilam sojos padažą, actą 
(paragaujam ar nieko netrūksta). 
Padažo tirštinimui puse puodelio vandens 
sumaišyti su šaukštu krakmolo. 

Išverdam ryžius, serviruojam i lėkštes 
Skanaus!

1 komentaras:

memory rašė...

Labai skanu :)