Labai pamėgau šią vištieną kinietiškai
Vištienos file,
Sojos padažas,
Krakmolas
Sezamų sėklos
Aliejaus
Ryžiai
Padažui:
šaukštas medaus,
šaukštas obuolių acto
sojos padažo
Vištienos file supjaustom juostelėm, pamarinuojam soju padaže, apvoliojam krakmolu
(beriam krakmolą į maišelį, ten pat vštiena ir gerai pamakaluojam). Labai gerai įkaitinam
keptuve su aliejumi (kad apsemtu vištiena). Mesti apvoliotus gabaliukus į keptuve ir pakepti
aliejuje kol susidarys traški plutelė, ant galo dėti sezamo sėklų. Nusausinti riebalus popieriniu rankšluosčiu.
Padazas: Ištirpinti mažame puodelyje šaukštą
medaus, tada pilam sojos padažą, actą
(paragaujam ar nieko netrūksta).
Padažo tirštinimui puse puodelio vandens
sumaišyti su šaukštu krakmolo.
Išverdam ryžius, serviruojam i lėkštes
Skanaus!
1 komentaras:
Labai skanu :)
Rašyti komentarą